Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jest z zakładce pomocna dłońZlitujecie się i wrzucicie spoiler z zadaniami... ? Pięknie proszę![]()
Gamoń ze mnie... Dziękujęjest z zakładce pomocna dłoń
Nusion jest niezawodna
obawiam się, że nie ma "obejścia":Utknęłam na zadaniu "walcz i zwycięż w 3 prowincjach" . Mam typowo pacyfistyczny styl gry i na tyle rozbudowaną ekspansję, że pokonanie w prowincjach mnie przerasta. Jest jakiś myk żeby to obejść?
mnie też na małym koncie w V rozdziale to zadanie wykluczyło z eventu mimo feniksa i innych wzmocnień ,brak alternatywy dla zadaniaUtknęłam na zadaniu "walcz i zwycięż w 3 prowincjach" . Mam typowo pacyfistyczny styl gry i na tyle rozbudowaną ekspansję, że pokonanie w prowincjach mnie przerasta. Jest jakiś myk żeby to obejść?
no właśnie. powinna być jakaś alternatywa. Mi na szczęście tym razem się udało. Odpaliłam feniksa, postawiłam wszystkie budynki wojskowe jakie miałam i wybierałam prowincje, gdzie zestaw przeciwników był max 3 grupy. Metodą prób i błędów poszło, ale zmarnowałam niepotrzebnie full wojska. Mam nadzieję że to jednorazowe zadanie w tym evenciemnie też na małym koncie w V rozdziale to zadanie wykluczyło z eventu mimo feniksa i innych wzmocnień ,brak alternatywy dla zadania
uwielbiam zimowe eventy - są genialne pod kątem przewidywalności i nagród. Można wygrać co się chce i dalej mieć szansę na nagrodę główną i sporą ilość artefaktów - to jest zdanie które z chęcią bym wpisał, bo tak uważałem do tego eventu.Zapraszam do dyskusji
Tak na upartego to odnośnie samej iglicy można się doszukać z 10 a może i więcej przykładów losowościlosowość w kolejności fal w iglicy,
zgodzę się niestety z tym stwierdzeniem, chodziło mi bardziej o podejście coraz bardziej jak w kasynie - gdzie płacić możesz furę a i tak wiadomo kto wygrywaTak na upartego to odnośnie samej iglicy można się doszukać z 10 a może i więcej przykładów losowości
dokładnie takzgodzę się niestety z tym stwierdzeniem, chodziło mi bardziej o podejście coraz bardziej jak w kasynie - gdzie płacić możesz furę a i tak wiadomo kto wygrywa![]()

Nie było tak źle.
View attachment 7561
Losowość losowością, szczęście szczęściem, ale niektóre wydarzenia trzeba umieć robić (przechodzić). Trzeba skupić się na głównej nagrodzie, a nie na dziennych (Nox-ie, Swobodnych, Renowacjach czy Karmie). I można osiągnąć dobry wynik, złotą ligę nawet bez placówki z zapasami, bez diamentów i bez królewskich nagród, bez wstawania po nocach i szukania kluczy itp. A ja jestem tego przykładem.
Uwielbiam eventy z Krasnoludami, Zamglony Las i Zimową Magię i zawsze w nich mam dobre wyniki. I zauważyłem, że im trudniej tym lepsze wyniki można osiągnąć.![]()