Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli mamy trochę więcej czasówek, gdzie trochę jest bardzo trafnym określeniem ale tracimy całkiem fajne tomy które są zastępowalne jednym czarem albo wojskiem które w XIX epoce jest produkowane przez około 3h...Zapraszam do dyskusji.
Nie rozumiem o jaki feedback chodzi...@Nusion kto taki feedback dał na becie?chyba trzeba się tam zarejestrować
)
ok, to dziękuję - zatem z postami uwaga była słusznaJeśli chodzi Ci o forum to tak jest. Jak zedytujesz post i wtedy kogoś oznaczysz to nie dostanie powiadomienia. Trzeba kogoś oznaczyć przed pierwszym wysłanie posta. Kiedyś to sprawdzałam. A dlaczego tak, tego nie wiem.
Nie rozumiem o jaki feedback chodzi...

Gracze dają feedback. Akurat dla mnie zmiany na plus. Zarejestruj się na Discordzie i też będziesz mógł wyrażać swoje opinie.ok, to dziękuję - zatem z postami uwaga była słuszna
Jasne - napisałem nieco na skróty - już prostuję
Jarq napisał w ogłoszeniu https://pl.forum.elvenar.com/index.php?threads/zmiany-w-iglicy.6875/ :
View attachment 6663
+
View attachment 6664
i zastanawiam się kto takie opinie dał
bo zmiany są de facto na minus![]()
OK czyli źródłem wiedzy nie jest forum tylko discord z którego częściowo firma zrezygnowała, a skoro jest wyraźna informacja że informacja firmy, że wracają z informacjami na forum to feedback powinien być zebrany w obu obszarach na podobnych warunkach by zadbać o jak największy zakres zdań. Limitowanie się do jednego źródła mimo że oficjalnie korzysta się z dwóch jest świadomym lub nie wykluczeniem pewnego grona graczy z możliwości oddania swojego głosuGracze dają feedback. Akurat dla mnie zmiany na plus. Zarejestruj się na Discordzie i też będziesz mógł wyrażać swoje opinie.![]()
Trochę dużo i chaotycznie, więc odniosę się do wpisu Jarqa.OK czyli źródłem wiedzy nie jest forum tylko discord z którego częściowo firma zrezygnowała, a skoro jest wyraźna informacja że informacja firmy, że wracają z informacjami na forum to feedback powinien być zebrany w obu obszarach na podobnych warunkach by zadbać o jak największy zakres zdań. Limitowanie się do jednego źródła mimo że oficjalnie korzysta się z dwóch jest świadomym lub nie wykluczeniem pewnego grona graczy z możliwości oddania swojego głosuPowinno też być w związku z tym jasno określone - ok tutaj dajemy Wam informację ale jak macie opinie - proszę dajcie je na discordzie bo tam jest źródło naszej wiedzy o opiniach graczy (tak żeby zadbać o transparentność).
Natomiast w ramach samego tematu Jarq - przekaz był jasny i klarowny z linkiem do tematu na forum dot. opinii.
Równolegle dodam, że pytanie zadałem też trochę celowo bo na forum nie znalazłem nawet tematu dot. opinii (forum bety, jako jeden z wielu przeglądam regularnie).
Żeby nie generować jałowej dyskusji o niczym rozbijmy faktyczne zmiany na nieco bardziej dokładną merytorykę
Czyli z Twojej perspektywy 2 katalizatory vs książka gdzie masz do wyboru budynki zwiększające czas działania zaklęć (co jest dobre dla graczy którzy mają mniej zaklęć bo nie grają aktywnie w turniejach) / grupę szkoleniową / hurtownika, które po 60 dniach możesz sprzedać jako 1 katalizator (czyli za 1 katalizator na "minus" masz możliwość zwiększenia przez 60 dni kalendarzowych paru parametrów i masz odzysk w wielkości 50%, który możesz też uzyskać w dowolnej chwili sprzedając, np. po wykorzystaniu wszystkich zaklęć, które masz do wykorzystania)
lub
jedno z 4 zaklęć (których masz na pęczki z AM / turków / eventów - gdzie np. masz ze skrzynek do wylosowania po 2 sztuki) vs książka gdzie masz do wyboru budynki zwiększające produkcje / grupę szkoleniową / hurtownika, które po 60 dniach możesz sprzedać jako 1 katalizator
jest zmianą na plus?
Każdy gra to, co lubi. Jedni mają po 3, inni po 20 Antycznych Cudów. Jedni zaśmiecają swoje miasto czym popadnie, inni nie. Nie mam zatem tych samych budynków co Ty. Nie sprzedaję przepalonych budynków i nie otrzymuję w zamian katalizatorów. Tinlunga nie mam, bo mi się nie podoba. Katalizatory robię w Akademii Magii. Dużo ich potrzebuję, bo w odróżnieniu od Ciebie mam 20 Cudów nie 3.
Robiąc non stop Katalizatory, nie robię innych zaklęć. Cieszę się, że będzie możliwość ich zdobycia zamiast Ksiąg Kwiatów.
Najwyraźniej mam na mapie świata odkryte jedno z Twoich kont, na którym masz 3 AC. Innym nie sprawdzałam, fakt.W odróżnieniu do Ciebie sprawdziłem wszystkie Twoje konta na innych światach i nie wydałem opinii na pierwszym lepszym fakcie
Wiem że masz miasto skrojone pod grę wizualną. Moje główne miasto jest na S1 gdzie mam 19 cudów ;-)
Do reszty się nie odniosę (głównie na zignorowanie treści posta i odniesienie się do wszystkiego oprócz treści).
Dodam tylko "gratulacje" z okazji sprzedawania księgi kwiatów za 300 fragmentów![]()
No ale skoro brakuje Ci katalizatorow i je produkujesz stale w akademii..., no i że niby nie sprzedajesz przepalonych budynków ... To moze buduj te kwiatki i nie czekaj az się "przepalą" tylko od razu po ich wybudowaniu je sprzedawaj i będą katalizatory..?..Trochę dużo i chaotycznie, więc odniosę się do wpisu Jarqa.
Przyspieszacze są DLA MNIE na plus. Ksiąg kwiatów było za dużo, przerabiałam je na fragmenty, których i tak sporo wypada z Iglicy. Były zatem zbędne. I to tyle.
Na pytanie
jest zmianą na plus?
wystarczy, że odpowiem
Tak, jest zmianą na plus DLA MNIE.
Każdy gra to, co lubi. Jedni mają po 3, inni po 20 Antycznych Cudów. Jedni zaśmiecają swoje miasto czym popadnie, inni nie. Nie mam zatem tych samych budynków co Ty. Nie sprzedaję przepalonych budynków i nie otrzymuję w zamian katalizatorów. Tinlunga nie mam, bo mi się nie podoba. Katalizatory robię w Akademii Magii. Dużo ich potrzebuję, bo w odróżnieniu od Ciebie mam 20 Cudów nie 3.
Robiąc non stop Katalizatory, nie robię innych zaklęć. Cieszę się, że będzie możliwość ich zdobycia zamiast Ksiąg Kwiatów.
I tak, różnimy się, dla Ciebie zmiany na minus, dla mnie na plus.
Każdy może wyrazić swoją opinię. To forum miało być zastąpione przez Discorda, ale gracze nie odpuścili, forum istnieje. Wiem natomiast, że jeśli chcę zostawić feedback, loguję się na Discorda.
![]()
Najwyraźniej mam na mapie świata odkryte jedno z Twoich kont, na którym masz 3 AC. Innym nie sprawdzałam, fakt.
No właśnie ta wymiana Księgi Kwiatów na 300 Fragmentów była słaba, dlatego plusem jest dla mnie ograniczenie ilości wypadania tych Ksiąg.
Do treści Twojego posta się odniosłam, oczywiście że tak. Pisząc, że każdy gra swoje i że to co dla Ciebie jest minusem, dla innych jest plusem i nie ma się o co spierać.
I tak kończę tę wymianę zdań, bo nie lubię się kłócić.
Pozdrawiam![]()
Zagląda zagląda.nasz @jarq niestety nie zagląda
Ale nie za często chybaZagląda zagląda.
ok czyli pisanie i przekazywanie feedback'u na forum ma sensZagląda zagląda.