Nusion
Mag
Ostatnia edycja:
W sumie to przedłużenie stylu z poprzedniego, ale z nutą aztecką a szkoda, bo bym zobaczyła coś zupełnie nowego.
No właśnie ja też nie W sumie to jeszcze nie losowałam, kliknęłam tylko kilka razy, żeby ogarnąć, jak to działa.szczerze to nie mam pomysłu jak to sensownie ogarnąć
Ja właśnie też coś tam klikałam, żeby sprawdzić jak to w ogóle działa i raz poczekałam, żeby zdobyć od razu 4 klejnoty i się udało, ale potem klikałam te kubki i nie wpadały te ,, cosie” na ten 4 klejnot i doszłam do wniosku, że drogo wyjdzie zdobycie tej ilości :/ dlatego nie mam na to sensownego pomysłu. Już nawet pomyślałam, że może trzeba całą planszę ,, cosiami” zapełnić, czyli po kolei klikać w te kubki i dopiero wtedy zobaczyć, co się uda połączyć i wybrać skrzynkę, ale to też może być drogim wydawaniem waluty. Serio nie widzę tego systemu i liczę, że może iDavis , czy ktoś bardziej rozumiejący ten mechanizm pokaże jakiś tutorial do tego.No właśnie ja też nie W sumie to jeszcze nie losowałam, kliknęłam tylko kilka razy, żeby ogarnąć, jak to działa.
Dziś na becie została zmniejszona cena za kubek z 5 do 4 i dodatkowo z kubków zostały usunięte pionki na 6 lvl (zaktualizowana zawartość kubków z % do wglądu w poście eventowym)
Można uznać, że na pewno 21 lipca, bo na angielskim forum jest już oficjalne ogłoszenieWitam!
Trochę z innej beczki - czy wiecie kiedy jest PB?? Chodzą słuchy, że 21.07.22. Może ktoś coś??/