InnoGames
Twój przyjazny bot forumowy
Zapraszam do komentowania nowego wydarzenia, Zimowej Magii 
i tak 2 posty poniżej przeczytamy:A zanim ktoś znów zapyta o listę zadań... jest tutaj:
https://pl.forum.elvenar.com/index....piszczy-spoilery-cz-2.2232/page-39#post-40417
Tak, są w zasadzie identyczne jak w Woodelvenstock, jedynie do 2 czy 3 zadań z rozbudową dodana została alternatywa w postaci zbadania technologii. No i w którymś zamiast 3 prowincji wystarczy zdobyć 1. Poza tym wszystko to samo.@Nusion pisał że są identyczne chyba że sie coś zmieniło![]()
Jaki budynek daje zaklęcia produkcji ras gościnnych 5%. Nie mogę tego znaleźć.Przykre, że na taki piękny event jak święta nie potrafią dać opłacających się nagród poza studniami życzeń i produkcjami ras gościnnych 5%. Jeszcze bardziej przykre, że nikt z teamu polskiego nie poczuwa się do odpowiedzi, dlaczego jesteśmy olewani względem wersji US/DE.
Placówka handlowaJaki budynek daje zaklęcia produkcji ras gościnnych 5%. Nie mogę tego znaleźć.
Ho, ho hoPonarzekam sobie, a co
Krysztaly na tle zimowego wystroju sa bardzo slabo widoczne...
Mam ich kilkanaście z poprzedniego eventu. Ale czy w tym evencie ten budynek będzie dostępny? Jeśli tak to którego dnia?Placówka handlowa
Jeszcze nie wiadomo, informacje o budynkach na gamers... pojawiają się dopiero, gdy te budynki pojawią się w nagrodach na becie. Do tej pory placówki nie było i na razie nikt nie wie czy będzie. Event na becie trwa od 2 tygodni więc pozostaje poczekaćMam ich kilkanaście z poprzedniego eventu. Ale czy w tym ebencie ten budynek będzie dostępny? Jeśli tak to którego dnia?
(na gamersgemofknowledge nic nie ma na ten temat)
Coś mi się wydaje, że twórcy gry wycofali się z pomysłu budynku tego typu. Po ostatnim evencie i kilkunastu placówkach handlowych nie dość, że bardzo szybko skończyłem ostatnią rasę, to jeszcze mam w zapasie 194 zaklęcia 5%Jeszcze nie wiadomo, informacje o budynkach na gamers... pojawiają się dopiero, gdy te budynki pojawią się w nagrodach na becie. Do tej pory placówki nie było i na razie nikt nie wie czy będzie. Event na becie trwa od 2 tygodni więc pozostaje poczekać
Czy z budynkow, to nie wiem, ale scrolle mozna tworzyc w akademii,Coś mi się wydaje, że twórcy gry wycofali się z pomysłu budynku tego typu.
Mi sie wydaje (rowniez nie dam glowy), ze to byl "Elvenade supplyGłowy nie dam ale jak event wystartował na Becie to na gamersgemsofknowledge w opisie tego eventu (Overview) najpierw Ferris Wheel czyli Diabelski młyn miał dawać 10% zaklęcia wypełniania portalu rasy gościnnej co 4 dni. Potem to zniknęło a jeszcze później pojawiło się już to co jest teraz.
uratuję CięPonarzekam sobie, a co
Krysztaly na tle zimowego wystroju sa bardzo slabo widoczne...
Dzieki za ratunekuratuję Cię
nie ma obowiązku ich zbierania. Ba! nawet robienie zadań nie jest obowiązkowe. Event sam w sobie jest całkowicie dobrowolny![]()