DeletedUser62
Guest
przerabane tak mam na Becie, wiec tam te turnieje nic mi zbytnio nie daja tylko bonusowe pykam by podniesc sobie ich produkcje
U mnie niby sąsiedzi są, ale też nie grają. Część z nich pewnie nie bardzo zauważyła, że w ogóle jest taka opcja, bo póki co drzewko nie jest blokowane...w moich prowincjach turniejowych NIKT oprócz mnie nie odbył ani jednej walki
Turnieje są jak widac wyłącznie dla graczy walczących a i to mocno rozwiniętych i otoczonych sasiadami. Ja jako gracz wyłącznie handlujący nie widzę żadnych plusów tej nowości. Wyszło mi że na odblokowanie pożre mi 40 PW a potem żeby te 40 PW odzyskać podbijając już zdobyte prowincje to surowców ogromne ilości.... krótko mówiąc nie ma co zaczynać. Proponuję odczekać aż choć trochę ulepszą pomysł,dodadzą sąsiadów i zmuszą do odblokowania tak jak zrobili z Akademią.Turnieje były przygotowywane równie długo jak było szukanie rozwiązania dla pustych sąsiedztw i zostały po prostu skończone wcześniej - pracują nad tym różne osoby. Problemy z sąsiedztwami są równoległe w kolejce, nie ma ważniejszej już sprawy od tego, więc też zostaną niedługo rozwiązane.
Ździwiłbyś się ilu gra.siemanko
Nawet nie odkrywam turnieji. Nie widzę sensu marnowania 40 pr na nie, skoro widząc po postach mało kto w nie gra.
Życzę udanego dnia
pozdrawiam Mikekun
@Dragomira, bardzo mnie zdziwiło to, co napisałaś. Koszty negocjacji, siła wojska przeciwnika, to elementy "do pokonania". Algorytm ich wyliczania może jest ciekawy, ale chyba niewiele osób nad tym specjalnie rozmyśla. Chodzi przecież głównie o (efektywne) rozwiązanie problemu, aby mieć z tego korzyści.Nagrody za ukończony poziom są zależne od wielu czynników i generowane przez system, tak samo jak koszty negocjacji, z zasady tego typu wzory nie są udostępniane Graczom