TakZrozumiałem , że te sezony mają być zamiast odrzucanych zadań bocznych
Dobrze to rozumiem ?
Szkoda że Sezon wyeliminuje zadania rotacyjne.Zapraszam do dyskusji.
Zadania z kociołkiem weszły wraz z wprowadzeniem kociołka, trzeba było jednak pominąć/zaliczyć jakieś rotacyjne, żeby się to z kociołka pokazało.no jak na razie Sezon nie wyeliminował zadań rotacujnych ,jak na razie , ale u mnie doszło zadanie z Kociołka , przeoczyłam to w zapowiedziach czy o zadaniach do Kociołka nic nie było ?
no nie ma tych rotacyjnych zadań , chciałam cos sprawdzić , i odrzuciłam no i znikły rotacyjne , tak jak Nusion powiedziałaCztery razy zaczynałem budowę miasteczka i zawsze było tak, że mechanika i nagrody z zadań rotacyjnych z linii fabularnej i tych drugich dawała na początku przyspieszony rozwój miasteczka. Było to po prostu najlepsze na tym najwcześniejszym etapie źródło najpotrzebniejszych zasobów. Monet i narzędzi.
To teraz tak nie będzie?
Cztery razy zaczynałem budowę miasteczka i zawsze było tak, że mechanika i nagrody z zadań rotacyjnych z linii fabularnej i tych drugich dawała na początku przyspieszony rozwój miasteczka. Było to po prostu najlepsze na tym najwcześniejszym etapie źródło najpotrzebniejszych zasobów. Monet i narzędzi.
To teraz tak nie będzie?
Kociołek w grze dostępny jest od badania z rozdziału V , więc do momentu jego odblokowania zadania rotacyjne powinny być widoczne jak dotychczas